AUTOMATIZARE PORTI

automatizare porti

Ce presupune un sistem de automatizare porti?

Acest proces presupune in instalarea unor sisteme motorizate pentru deschiderea portilor de la distanta. Aceste tipuri de sisteme sunt foarte utile cand se doreste modernizarea imobilului, dar si reducerea timpilor de manipulare clasica a portii.

Sistemul de automatizarea porti iti permite sa deschizi si sa inchizi poarta fara sa cobori din masina si poate fi adaptata si la portile deja instalate.

Cum functioneaza?

Principiul de functionare este destul de simplu. Portile (in functie de deschiderea lor) vor fi actionate de un motor cu brate, pentru portile batante, sau un motor de poarta culisanta.

Bine de stiut!
– motorul cu operare pe cilindru este mai discret decat cel cu brate. Acestea sunt motoare puternice care suporta porti grele.
– miscarea motorului cu brate urmeaza cursul portii, nu afecteaza structura portii tale.

Aceste motoare vor actiona deschiderea si inchiderea portilor in momentul in cale vor primi impulsul necesar. Controlarea portilor se poate face prin telecomanda sau prin semnal GSM de pe telefonul dvs.

Interfon si controlare la distanta in sistemele de automatizare porti

Daca tot am vorbit de portile mari si automatizare lor, venim si cu alte vesti bune. Pentru poarta mica ca si automatizare principala va fi sistemul cu interfon. Acesta poate fi chiar interfon video FULL HD cu monitor de control in interior. Pe partea de acces exterior, se poate face prin prezentarea unei cartele de acces, prin introducerea unui cod sau chiar prin amprenta personala.

Interfoanele noastre dispun de tehnologie wireless, astfel nu trebuie sa fie construite trasee pentru fire, si astfel pot fi montate pe porti deja existente. Cand cineva suna, in monitor din interior veti primi apelul video, asadar veti putea vedea si discuta cu persoana respectiva si puteti decide daca ii dati acces sau nu.

SUNATI !