model gard tabla debitata
20
mai

Ce sunt portile si gardurile din tabla debitata?

Ce sunt portile si gardurile din tabla debitata?

Portile si gardurile din tabla debitata sunt un nou trend in masura de decoratiuni pentru casa. Acest tip de porti sau garduri se obtin prin decuparea / debitarea unei foi de tabla cu ajutorul unei masini CNC, conform unui model. Datorita automatizarii procesului se pot obtine modele inedite executate la o precizie extraordinara.

porti si garduri tabla debitata

Sunt aceste porti si garduri rezistente?

Da, aceste structuri sunt rezistente. La ASDR Constructii folosim foi de tabla cu grosimi de 2-4mm. Asadar panourile debitate vor fi foarte rezistente, mai ales ca vor fi prinse in mai multe puncte de cadrul metalic al portilor sau lacrelor gardului. Vopsirea in camp electrostatic, cat si modul cum sunt prinse panourile pe cardul metalic, fac ca aparitia ruginei sa nu fie o problema in timp.

garduri tabla decupata

Vopsirea in camp electrostatic

La ASDR Constructi punem accent pe calitate si de asta preferam procedeul de vopsire in camp electrostatic. Vopsirea electrostatica este un proces diferit fata de vopsirea conventionala in principal datorita faptului ca nu este folosit un solvent pentru a pastra continutul si liantul vopselei intr-o forma lichida. Vopseaua consta intr-o pulbere fina care curge printr-un mecanism de pulverizare, adera electrostatic la substrat (suprafata piesei vopsite) si apoi este intarita in cuptoare de incalzire pentru a putea forma un invelis de vopsea.

Automatizarea portilor

Un alt factor cheie pentru a lucra cu noi este faptul ca putem dota portile cu mecanisme automatizate. Astfel putem produce porti cu deschidere automata, motorizate, care se deschid fie normal, prin culisare, fie prin deplasarea pe sina ( porti autoportante ). Folosim motoare de productie italiana, extrem de durabile si cu garantie inclusa. Actionarea lor se poate face prin telecomanda, fie prin apelarea unui numar. De asemenea putem monta pe aceste porti interfoane video FULL HD, cu monitor de control in casa si cu deschiderea portii mici din casa.

Catalogul nostru de modele este disponibil AICI