Confectii metalice industriale

Ce fel de confectii metalice industriale producem?

ASDR Constructii prin asocierea cu brandul ESSOLL, produce structuri metalice complexe in sectorul industrial. Sub licenta ESSOLL producem sisteme si instalatii de ridicare a sarcinilor de tot felul. Cu toate astea domeniile de activitate ale firmei noastre nu se opresc aici. Producem de asemenea si confectii metalice industriale la comanda cum ar fi:

Hale industriale

Proiectam, producem si construim hale industriale de toate marimile. Pe partea de proiectare a halelor, folosim cele mai precise si performante solutii software de proiectare de pe piata. Acest lucru presupune o acuratete de calcul esentiala, pentru imbinarea structurilor si rezistenta halei industriale in diferite conditii de mediu.

Ca si productie folosim europrofile, structuri zabrelite si orice alte elemente esentiale unei structuri rezistente. Productia lor se face cu utilaje extrem de performante rezultand produse de calitate superioara. Totodata, productia acestor componente se realizeaza intr-un timp optim.

Montarea structurilor se poate realiza oriunde in Romania. Oferim servicii de transportare si montare complete. Imbinarile componentelor sunt realizate la mm, datorita prelucrarii tehnologice care nu lasa loc de erori umane.

confectii metalice industriale hale industriale

Standuri expozitionale metalice

De asemenea producem standuri expozitionale metalice de dimensiuni mari. Aceste structuri metalice pot deveni foarte complexe in functie de nevoile clientilor nostrii, fie de mai multe camere, fie cu etaj si scara de acces.

Structurile metalice sunt facute in asa fel incat pot fi inchise cu panouri sau diverse materiale promotionale.

Corturi evenimente si de depozitare

Proiectam si construim de asemenea corturi de evenimente sau de depozitare, cu structuri metalice, de orice fel de dimensiune.

Realizate in materiale de inalta calitate corturile noastre dureaza in timp sunt spatioase si usor de instalat. Foarte usor de intretinut corturile noastre au fost proiectate in baza standardelor stricte de siguranta.

Gama noastra de corturi pentru nunti si evenimente include o larga varietate de corturi proiectate la cererea clientului in diferite forme si dimensiuni, perfect adapdate pentru nunti dar si pentru evenimente promotionale sau expozitii.

corturi evenimente

VIDEO

SUNATI !