Confectii tabla debitata cu plasma

confectii tabla debitata cu plasma - debitare plasma, taiere plasma cnc

Ce confectii tabla debitata cu plasma realizam?

Debitarea tablei cu plasma pe masina CNC ne permite sa realizam o mare varietate de produse, atat destinate industriei, cat si utilizatorilor casnici.

Aparte faptul ca putem debita cu plasma orice piese doriti pe comanda, realizam si piese ce tin de design-ul interior si exterior, atat pentru locuinta personala, dar cat si confectii mai ample pentru hoteluri, restaurante, etc.

Mai jos vom prezenta o serie de produse ce pot fi realizate prin acest procedeu.

Catalog confectii tabla debitata cu plasma

Design interior si exterior

Cu ajutorul tehnologiei de debitare cu plasma, putem realiza modele foarte precise din tabla. Din acest producem o gama larga de design-uri pentru a putea sa satisface nevoile tuturor clientilor nostrii.

Suntem convinsi ca dupa ce veti rasfoi catalogul nostru cu modele este imposibil sa nu va indragostiti de unul dintre acestea.

Porti si garduri din tabla debitata

Producem o gama larga de porti si garduri din tabla debitata, cu diverse modele si dotari. Aparte frumusetea modelului, portile si gardurile pot veni cu sisteme de automatizare si securitate. Practic o sa puteti deschide poarta doar cu o apasare de buton.

Mai multe detalii si modele gasiti AICI.

poarta tabla debitata cu plasma

Elemente de design interior

Puteti opta pentru o serie de grilaje, panouri sau pereti despartitori din tabla debitata. Aceste elemente decorative adauga un plus de modernism locuintei dumneavoastra.

Mai multe detalii si modele gasiti AICI.

panou decorativ perete despartitor tabla debitata

Balustrade din tabla debitata

De asemenea realizam si panouri din tabla debitata pentru balustrade. Acestea pot fi amplastate fie pe un cadru metalic (pe care il putem realiza noi), fie pe alte cadre, spre exemplu de lemn, printr-un sistem de prindere.

Mai multe detalii si modele gasiti AICI.

balustrada tabla debitata decorativa, model frunze
SUNATI !