DESPRE NOI

CONFECTII METALICE

ASDR Constructii activeaza in domeniul confectiilor metalice civile si industriale in Romania din 2014. Insa conceptul si activitatea au multi ani in spate, producand activ in Italia o gama larga de structuri metalice avansate. Suntem prezenti si sub brandul ESSOLL, sub care proiectam sisteme avansate de ridicare a sarcinilor.

ASDR Constructii are ca activitate principala producerea de confectii metalice personalizate, confectii din fier forjat ( cum ar fi porti, garduri, balustrade, balcoane sau grilaje din fier forjat ).

Pe partea industriala producem structuri metalice avansate. De asemenea proiectam si construim hale industriale.

confectii metalice industriale hale industriale
poarta fier forjat craiova

Tehnologii de prelucrare fier forjat

Profilele metalice prelucrate si forjate la temperaturi inalte sunt cu mult mai durabile decat cele turnare sau prelucrate pe masini. Prin diverse procese tehnologice acestea pot lua diferite forme sau modele.

Ductibilitatea fierului forjat este o caracteristica foarte importanta. Se refera la capacitatea fierului de a fi modelat, dar volumul nu se schimba. Astfel, orice forma ar primi in final, rezistenta ramane aceiasi.

Procesarea fierului forjat se face la temperaturi foarte mari, acestea se incadreaza in general intre 650 si 900 de grade Celsius.

grilaje metalice decorative - debitate cu plasma

Ce ne recomanda?

La ASDR Constructii punem pret pe excelenta. Folosim echipamente performante, cum ar fi masini CNC de debitare cu plasma, indoire pe abkant, si multe altele. Avem oameni bine instruiti si sute de proiecte realizate fara probleme.

De ce sa lucrati cu noi?

Ne plac provocarile si cautam sa venim cu idei inovative. Suntem deschisi la orice dorinta sau sugestie. Comunicarea e unul din principalele criterii pe care ne bazam, pentru a realiza acea structura pe care o doriti, cu cea mai mare precizie.

Cateva dintre realizarile noastre: PORTOFOLIU

Servicii de prelucrare si confectii metalice

sudura mig / mag craiova

Realizam confectii civile din fier forjat si tabla debitata. In portofoliu veti gasii mai multe detalii si modele.

De asemenea oferim colaborari de tip business2business cu firme de industrie. Putem oferi o gama larga de servicii ce pot acoperi nevoile firmelor partenere. Acestea pot cuprinde debitare cu masina CNC cu plasma (grosimi pana la la 60mm), indoire pe abkant, o gama larga tipuri de suduri, servicii de proiectare, etc.

Daca sunteti firma si vreti sa aflati mai multe informatii putati accesa acest link:

SUNATI !