SERVICIILE NOASTRE

confectii fier forjat balustrade

CONFECTII DIN FIER FORJAT

Printre acestea se numara porti, garduri, balustrade, etc. Ce ne diferentiaza de restul pietei este faptul ca punem accent pe CALITATE.

poarta tabla debitata cu plasma

CONFECTII tabla debitata plasma

Confectii din tabla debitata cu masina CNC cu plasma. Debitarea cu plasma este un procedeu extrem de precis din care rezulta structuri perfecte.

confectii metalice industriale hale industriale

STRUCTURI METALICE INDUSTRIALE

ASDR CONSTRUCTII are ca activitate de baza constructii hale, dar abilitatiile companiei se extind si in domenii conexe .

debitare cu plasma craiova

DEBITARE CU PLASMA

Putem debita cu plasma table groase de otel sau inox pana la 50mm sau de aluminiu groase pana la 25mm, cu un pat de lucru de 2500x6000mm.

indoire tabla pe abkant craiova

INDOIRE PE ABKANT

Indoire pe abkant : lungime maxima 4000mm si grosime 4mm , lungime 2000mm si grosime 8mm sau lungime 1000 mm si grosime 8 mm.

sudura mig / mag craiova

SUDURA AVANSATA MIG-MAG

Procedeul de sudare MIG-MAG este unul relativ simplu si rezultatul va fi un cordon de sudura neted si rezistent, iar viteza de sudare mai mare in comparatie cu celelalte procedee de sudura.

automatizare porti

AUTOMATIZARE PORTI

Acest proces presupune in instalarea unor sisteme motorizate pentru controlarea portilor de la distanta. Automatizarea portilor iti permite sa deschizi si sa inchizi poarta fara sa cobori din masina si poate fi adaptata si la portile deja instalate.

Contactati-ne pentru mai multe detalii si HAI SA INCEPEM TREABA!

SUNATI !